Орц: Агшаасан будаа, загас /тул/, ногоон сонгино, чанасан өндөг, майонез, давс, лаврын навч, перец,
Хийх арга: Агшаасан будаа задарсан байна. Чанасан өндгийг шоо дөрвөлжин хэрчинэ. Загасыг бүхлээр нь лаврын навч, давс, перец хийж чанана. Чанаж хөргөсөн загасны махыг үе үеэр нь салгаж хэрчээд бага зэрэг сонгино давсаар амтлаад агшаасан будаа, өндөгтэй холино. Бэлэн болсон салатыг майонезаар амтлан, жижиглэж хэрчсэн ногоон сонгино цацна. Ингээд бага зэрэг яншуйгаар чимэглэнэ.
Хийх арга: Агшаасан будаа задарсан байна. Чанасан өндгийг шоо дөрвөлжин хэрчинэ. Загасыг бүхлээр нь лаврын навч, давс, перец хийж чанана. Чанаж хөргөсөн загасны махыг үе үеэр нь салгаж хэрчээд бага зэрэг сонгино давсаар амтлаад агшаасан будаа, өндөгтэй холино. Бэлэн болсон салатыг майонезаар амтлан, жижиглэж хэрчсэн ногоон сонгино цацна. Ингээд бага зэрэг яншуйгаар чимэглэнэ.
No comments:
Post a Comment