Орц. 1ш хан боргоцой, 3х.х. лаймагийн шүүс, 1х.х. хүрэн элсэн чихэр, 2 иш кардамон, лаймагийн доторх зөөлөн эд, гаа, сахарын пудр.
Хийх араг: Хан боргоцойг хальснаас нь цэвэрлэж голыг нь аваад дөрвөлжлөн хэрчинэ.
Кардамоныг нунтаглаад лаймагийн доторх зөөлөн эстэй кастрюльд хийж дээрээс нь ус хийж буцалгана. Дараа нь гал дээрээс аваад элсэн чихэр хийж сайтар хольж хутгааад хэдэн минут байлгана. Дээрээс нь лаймагийн шүүс хийж хан боргоцойг сиропоор бүрнэ. Сахарын пудрээр цацаж гааны навчаар чимэглэж өгнө. Хүйтнээр өгөхөд тохиромжтой. Дараахь төрлийн алкогольтой тохиромжтой: энэхүү десерт нь гашуувтар чихэрлэг амттай тул Эльзасын чихэрлэг гевюрцтраминертэй зохимжтой.
Хийх араг: Хан боргоцойг хальснаас нь цэвэрлэж голыг нь аваад дөрвөлжлөн хэрчинэ.
Кардамоныг нунтаглаад лаймагийн доторх зөөлөн эстэй кастрюльд хийж дээрээс нь ус хийж буцалгана. Дараа нь гал дээрээс аваад элсэн чихэр хийж сайтар хольж хутгааад хэдэн минут байлгана. Дээрээс нь лаймагийн шүүс хийж хан боргоцойг сиропоор бүрнэ. Сахарын пудрээр цацаж гааны навчаар чимэглэж өгнө. Хүйтнээр өгөхөд тохиромжтой. Дараахь төрлийн алкогольтой тохиромжтой: энэхүү десерт нь гашуувтар чихэрлэг амттай тул Эльзасын чихэрлэг гевюрцтраминертэй зохимжтой.
No comments:
Post a Comment